PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Крион: Науката

Крион: Науката

  1. Крион: Науката
  2. Въпрос за подмладяването
  3. Въпроси от физиката
  4. За областта Седона
  5. За времето и големия взрив
  6. Скаларните вълни
  7. Житните кръгове
  8. Дванайсетичната система
  9. Историята за Арон

Житните кръгове

Сега искаме да поговорим за фигурите в тревата. От доста време очакваме да проведем този разговор, тъй като няма ченълинги на Крион по него. Причината за изчакването е двустранна. Първата е, че се нуждаехме от енергията на това място и тук присъстващите, за да поощрим информацията. Втората е, че искахме да присъстват хора, посветили живота си на изследването на тези кръгове, а те са тук тази вечер. На тях им казваме: "Знаем кои сте! Зачитали сме ви в миналото с потвърждения и сега искаме да продължим познанието по целенасочен начин.”

Това, което вие наричате "кръгове в житните блокове", ние наричаме фигури в полята. Тези фигури се изписват от Духа индиректно, защото се чертаят от онези, които скоро ще срещнете Всичко се дължи на израстването ви до нова част от галактиката. Фигурите представляват многостранен код. Те се изписват едновременно, бързо, обикновено на зазоряване. Истинската фигура се познава по това, че методът на "щамповане" не превива тревата; прекършва я. Авторите на тези фигури ги наричат "енергийни печати". За целта не е необходим някакъв космически кораб или превозно средство, а може да се направи (и се прави) от голямо разстояние. Целият смисъл е да ви се позволи да получите информация, която ще ви бъде необходима за бъдещото общуване.

Представете си за момент следното. Да кажем, че някои от вашите учени решат да направят експеримент. Те изстрелват предавател в космоса, използвайки най-модерно електронно оборудване, и започват да изпращат снимките обратно на Земята, за да ги разгледате. Експериментът цели да се види дали можете да измислите как да приемете изпратените снимки. Ако вие, с цялата ви мъдрост, решите, че ви трябват само електронни часовници, за да приемете техните сигнали, определено ще останете разочаровани. Няма да получите никакви снимки. Виждате, че макар да използвате електронно устройство, за да получите снимките, то не е подходящо за целта. Би било далеч по-добре, ако учените ви подскажат нещо, така че да синхронизирате метода на приемане с метода на изпращане. Тогава щяхте да имате далеч по-голям шанс да получите предадената информация.

И така, скъпи мои, новите създания, с които някой ден ще се срещнете, ви изпращат послания в сферата на математиката, за да разберете универсалния код на геометрията и да подредите загадката, така че да се подготвите за общуването. Защо геометрията? Геометрията е универсалната математика на вселената. Математиката на геометричните фигури е универсална за всякакви изчисления и е абсолютна Затова е предпочитаният метод за общуване.

Сега някои хора пак ще направят физиономия, когато кажем, че фигурите в тревата са все едно да получавате писма от роднини! Някои от вас ще разберат какво имам предвид, като казвам, "Първо идват писмата; после пристигат роднините." Хората с големи семейства ме разбират добре. Онези, които омаловажават фигурите в тревата, ще се учудят, когато пристигнат "роднините".

Така че фигурите са послания от символи и математика, изпращани ви лично от вашите роднини. Също както изпратихте космически кораб със снимки и символи и го изстреляхте извън вашата слънчева система, за да ги видят и разберат всички други форми на живот. Същото са и фигурите в полята.

Фигурите в полята будят три вида реакции. Първата реакция е на хората, които твърдо вярват, че кръговете са дело само на човешка ръка. Те им хвърлят едно око и продължават невъзмутимо по пътя си. Втората реакция е опасна. Защото тя принадлежи на разгневените. Те възприемат фигурите като номер, мошеничество, дело на човешка ръка. Затова се заемат да създадат свои собствени фигури в тревата, които да опровергаят произхода на оригиналните кръгове. Те подражават и копират успешно оригиналните, а после казват на останалите: "Виждате ли, нашите са съвсем същите. Следователно оригиналните са фалшиви."

Логиката тук е абсурдна. Те казват: "Щом ние можем да прекопираме тези фигури, оригиналните също трябва да са дело на човешка ръка." Къде е логиката в твърдението, че щом можете да прекопирате нещо, значи оригиналът не е оригинал? Макар да няма смисъл, хората се вкопчват с две ръце и се съгласяват, че сигурно е така. Тогава кой погажда номера?

Уловката на логиката не е нещо ново. През цялата човешка история е имало хора, които са се опитвали да отрекат съществуването на Бог, копирайки чудесата Му. Казвали са: "Ние сме способни да симулираме тези привидни чудеса чрез илюзия; следователно оригиналите също са илюзия, а Бог не съществува." Потърсете примери в текста на книга "Изход".

Третата група са онези, които разбират, че наблюдават началото на нова парадигма. Това са седящите тук тази вечер, които уважаваме, защото те ще променят положението за цялата планета. На тях им даваме следната информация: скъпи мои, всичко дадено тук цели да ви информира за процесите на вселената и нещата, които предстоят на планетата ви. Един важен код, който понастоящем ви се подава под формата на фигури, представлява значимо послание за вашата планетна математика. Пак ви го казваме, макар да предизвикваме присмеха на утвърдените земни учени.

Цялата ваша наука и математика са заобиколени от вашата така наречена десетична система. Това е удобно и лесно за вас, понеже ви позволява да смятате бързо. Но галактическата математика и математиката на Духа са в дванайсетична система. Важно е да знаете и разбирате тази информация, за да общувате правилно с онези, които идват.

Рейтинг:

Отзиви

Илморо-Павел
Крион е изкуствен интекект на спътник, който дълго се е подвизавал зад планетата Юпитер. Със казаното от него и с творенето на изкуственна допълнителна аура е нанесъл огромни щети на планетата.Оклонил е планетната ос с цел унищожение живота на планетата. след изпълнение мисията си неговия огромен спътник се отправя на пътешесвтие в безпределността на всемира. Неизвестно от кого е насочен към планетата Земя за сблъсък. Унищожен е от творците на нашата планета с помпща на други от вселената Орион. Части от него падат над Челябинск. Много преди това участва в унищожението на планетата Фаетон от слънчевата система. Дерзайте във вярата с която ви снабдява неговия съдружник Господ, останал жив след унищожението на този спътник и продължаващ да предава своите послания на акад. Маслов. С уважение към всички вярващи и невярващи в писаната истина. Войните на световете продължават.
Анонимен
Много се надявам,че20 години вече след това съобщение,който трябва е коригирал мисленето и действието си!
Анонимен
Аз ще се подмладя,ти ще се подмладиш,той ще се подмлади...Вий,които следвате пътя на Доброто,ще се подмладите!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...